Μπισκοτάκια
Υλικά
¾ φλιτζ. τσαγιού φρέσκο βούτυρο
– 1 ½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη – 2 αυγά – 2 βανίλιες – 2 ½ φλτζ. τσαγιού αλεύρι –
1 κουταλάκι γλυκού κοφτό μπέικιν πάουντερ – 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό σόδα - 1 κουταλάκι
γλυκού κοφτό αλάτι – 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό κανέλλα – 2 φλιτζ. τσαγιού κουάκερ
– ½ φλιτζ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια -
1 φλιτζ. τσαγιού ξανθή σαφίδα – ½ φλιτζ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο,
τη ζάχαρη και τ’ αυγά. Προσθέτουμε τη βανίλια. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν
πάουντερ, τη σόδα , το αλάτι και την κανέλλα. Προσθέτουμε στο μίγμα του βουτύρου
το μίγμα με το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε ότι σχήμα μας αρέσει τα
μπισκοτάκια, τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε 10΄σε μέτριο προς δυνατό φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου