22/2/12


Υλικά
1-1 ½ κλό καλαμαράκια – ¾ φλιτζ. λάδι – 1 ποτήρι άσπρο
 κρασί – 1 κιλό ντομάτες – λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο – 
αλάτι – πιπέρι – 1 λεμόνι.
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα καλαμαράκια, χωρίς να τα κόψετε και τα βάζετε σε μια λεκάνη γεμάτη νερό και μια χούφτα αλάτι. Τα πασαλίβετε καλά και τα ξεπλένετε πολύ καλά με καθαρό νερό. Τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με το λάδι και τα σωτάρετε ελαφρά.Ρίχνετε το κρασί και όταν εξατμισθεί ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά και όταν πήξει η σάλτσα το κατεβάζετε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου