8/7/13

.

Υλικά
3 ¼ φλιτζ. αλεύρι
1/3 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι σόδα
1 πακέτο μαργαρίνη 250 γραμμ.
1 ½ φλιτζ. ξανθιά ζάχαρη
2 αυγά
Βανίλια
½ φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι  με τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη, τα αυγά, τη βανίλια και πρσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά. Με τα χέρια μας πλάθουμε το μίγμα σε δύο μακριά ρολά διαμέτρου 5 εκατοστών περίπου, τα τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και τα βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο. Τα κόβουμε σε φέτες, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε στους 1900 για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου