7/7/13

.

Υλικά
1 πακέτο βούτυρο 250 γραμμ.
¾ φλιτζ. ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
2 φλιτζ. αλεύρι
¾ φλιτζ. καρύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. μαρμελάδα βερίκοκο
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τον κρόκο , το αλεύρι και τα καρύδια. Η ζύμη θα είναι μαλακιά. Τη χωρίζουμε στα δύο και απλώνουμε τη μισή με το χέρι  στο ταψί, απλώνουμε επάνω μια στρώση τη μαρμελάδα και από πάνω ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές την υπόλοιπη ζύμη, απλώνοντάς την με ένα πιρούνι. . Ψήνουμε στους 1900 μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου