4/7/13

.

Υλικά
3 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
½ φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1 κι  ¼ φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 αυγό
1 ποτηράκι κονιάκ
1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ ή σόδα
Φλούδα λεμονιού ή πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε, σε λεκάνη να γίνουν μια σφιχτή ζύμη. Αν είναι πολύ σκληρό, προσθέτουμε στη ζύμη λίγο ακόμα βούτυρο και τη ζυμώνουμε. Αν είναι πολύ αφράτο και τρίβετε, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές αλεύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου