4/7/13

.

Υλικά
2 φλιτζ. αλεύρι
2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
½ κουταλάκι αλάτι
¼ κουταλάκι σόδα
2/3 φλιτζ. ζάχαρη
5 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
2 μεγάλες ώριμες μπανάνες
Βανίλια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μέτριο μπολ το αλεύρι, το μπέϊκιν πάουντερ, το αλάτι και τη σόδα. Σε άλλο μεγάλο μπολ, χτυπάμε με μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη επί 4-5  λεπτά. Προσθέτουμε το αλεύρι , τις μπανάνες, που έχουμε λιώσει με το πιρούνι και τη βανίλια. Το μίγμα θα είναι πηχτό. Το αδειάζουμε στη φόρμα και το ψήνουμε στους 1900 περίπου 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου