25/6/13

ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά
250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
½ κιλό γάλα
50 γραμμάρια ζάχαρη
4 κρόκοι αυγών
Εκτέλεση
Κομματιάζουμε την σοκολάτα και την βάζουμε να λιώσει με το γάλα. Προσθέτουμε την ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε να γίνει χλιαρή. Προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει για μερικά λεπτά. Στο μεταξύ χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα. Τα ανακατεύουμε απαλά με την κρέμα σοκολάτας, αδειάζουμε την κρέμα σε μπολάκια ή ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου