2/6/13

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ
Υλικά
2 κιλά βατόμουρα
1 ½ κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα. Τα΄βάζουμε να στραγγίσουν και βράζουμε τη ζάρη με 1 ½ ποτήρι νερό για 10΄.Ρίχνουμε τα βατόμουρα, βράζοντάς τα σε δυνατή φωτιά και ανακατεύοντας συνεχώς, για 25΄.Σβήνουμε τη φωτιά και κατεβάζουμε την κατσαρόλα. Αν η μαρμελάδα την άλλη μέρα θέλει κι άλλο δέσιμο, την ξαναβάζουμε να βράσει για λίγο. Όταν κρυώσει την βάζουμε σε βάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου