Υλικά:
1
κουταλιά σούπας ηλιέλαιο
8 φιλέτα γλώσσας ή άλλο πλατύ ψάρι δίχως πέτσα
και κόκκαλα
αλάτι
πιπέρι
2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 κουταλάκια γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 σφήνες λεμόνι.
Εκτέλεση:
βάζουμε το γκριλ να κάψει στο δυνατό. Βάζουμε σε
λαμαρίνα τα φιλέτα, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε την μαγιονέζα,
την μουστάρδα, τον μαϊντανό και αλείφουμε ομοιόμορφα τα ψάρια. Τα ψήνουμε 4-7 λεπτά ανάλογα το ψάρι,
μέχρι να ροδίσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου