Υλικά:
μερικά ξηρά
μανιτάρια
3 μέτρια ψιλοκομμένα κρεμμύδια
2 ταμπλέτες ζωμό κότας
2 φλιτζάνια
τσαγιού ρύζι
3 φλιτζάνια τσαγιού νερό ζεστό
1/2 κουταλάκι γλυκού κοφτό ζαφορά
πιπέρι
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε τα μανιτάρια 15 λεπτά. Τσιγαρίζουμε
τα κρεμμύδια στο βούτυρο να ροδίσουν, προσθέτουμε
το ρύζι, το τσιγαρίζουμε 2 λεπτά, ρίχνουμε το νερό με τους ζωμούς, λίγο πιπέρι,
ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν πιει το νερό, προσθέτουμε την
ζαφορά, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε με πετσέτα να τραβήξει τους ατμούς και
σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου