Υλικά
4 κουταλιές
της σούπας μουστάρδα
1 φλιτζ.
του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το
κρέας σε φιλέτα, τα χτυπάμε, τ’αλατίζουμε ελαφρά και τ’αλείφουμε με τη
μουστάρδα. Λιώνουμε λίγο βούτυρο και το βάζουμε σ’ένα μπολ. Βάζουμε την
φρυγανιά σε βαθύ πιάτο, ρίχνουμε τα φιλέτα στο βούτυρο και μετά στην φρυγανιά,
να κάνουν κρούστα. Βάζουμε το κρέας σε πυρέξ, ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και
αφήνουμε το κρέας να ψηθεί σε πολύ δυνατό φούρνο 15΄.Μετά ανάβουμε το γκριλ και
αφήνουμε το κρέας να ψηθεί άλλα 10΄,5΄ από κάθε πλευρά, για να κοκκινίσει.
Σερβίρεται ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου