Υλικά
500-800 γραμ. μοσχάρι ψαχνό
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα
σκόρδο
1 κουταλιά
της σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά
της σούπας αλεύρι
2 φλιτζ.
ρύζι για το πιλάφι
Εκτέλεση
Παίρνουμε το κρέας, το κόβουμε σε μικρά
κομματάκια και το πλένουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο, το κρεμμύδι, το
σκόρδο και το κρέας και τα σοτάρουμε. Όταν ροδοκοκκινίσοουν προσθέτουμε το
αλεύρι διαλυμένο και τ’ανακατεύουμε για να μη σβολιάσει. Ρίχνουμε αλάτι και
πιπέρι και ανάλογο νερό και όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τ’αφήνουμε
να σιγοβράσει. Στο μεταξύ βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου