Υλικά
για τη βάση:
Για την
κρέμα:
15-20 γραμ. κακάο
2 μέτρια αυγά
Εκτέλεση:
Κάνουμε τα μπισκότα σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο,
μαζί με την σοκολάτα σε μπεν μαρί και τ’ ανακατεύυμε με τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε πυρέξ ή ποτήρια και τ’ αφήνουμε
να κρυώσουν. Λιώνουμε το βούτυρο με την σοκολάτα σε μπεν μαρί, βάζουμε το κακάο
με το κονιάκ και ανακατεύουμε. Μαλακώνουμε
το μασκαρπόνε και το βάζουμε στο μείγμα σοκολάτας. Χτυπάμε τ’ αυγά με τη ζάχαρη
μέχρι ν’ ασπρίσουν, τ’ ανακατεύουμε με το μίγμα σοκολάτας και γεμίζουμε πάνω
από τα μπισκότα. Το πασπαλίζουμε με κακάο και το βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου