Υλικά:
1
κουταλιά μπαχαρικά καυτερά
1 κουταλιά θυμάρι
1 κουταλιά ρίγανη ξερή
1 κουταλάκι πάπρικα
2 κουταλιές λάδι
4 φιλέτα σολομού
χυμός 1 λεμονιού.
Εκτέλεση:
Σε ένα
μπολ βάζουμε τα μπαχαρικά, το θυμάρι, τη ρίγανη και την πάπρικα, ανακατεύουμε,
αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα σολομού
και τα’αφήνουμε περίπου 2 ώρες να μαριναριστούν. Τα βάζεις σε σχάρα και τα ψήνουμε και περιχύνουμε
με τον χυμό λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου