26/4/13



Υλικά:
 1 κουταλιά μπαχαρικά καυτερά
1 κουταλιά θυμάρι
1 κουταλιά ρίγανη ξερή
1 κουταλάκι πάπρικα
2 κουταλιές λάδι
4 φιλέτα σολομού
χυμός 1 λεμονιού.
Εκτέλεση:
 Σε ένα μπολ βάζουμε τα μπαχαρικά, το θυμάρι, τη ρίγανη και την πάπρικα, ανακατεύουμε, αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα  σολομού και τα’αφήνουμε περίπου 2 ώρες να μαριναριστούν. Τα  βάζεις σε σχάρα και τα ψήνουμε και περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου