Υλικά
2 ψαρονέφρια
400 γραμ.
1/3 της κούπας
λάδι
½ κούπα
παρμεζάνα
½ κούπα
κρασί κόκκινο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κούπα
μανιτάρια
½ κούπα καρύδια
2 πράσα
Εκτέλεση
Σε μια
κατσαρόλα σοτάρουμε τα πράσα (μόνο το άσπρο κομμένο σε ψιλές ροδέλες), τα μανιτάρια
και τα καρύδια ψιλοκομμένα, με το λάδι και τα σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Μετά βάζουμε
τα ψαρονέφρια μαζί με τα σοταρισμένα υλικά, αλάτι, πιπέρι και ½ κούπα νερό ή
ζωμό από κρέας αν έχουμε, σε προθερμασμένο φούρνο , αφού τα σκεπάσουμε με
αλουμινόχαρτο. Συνοδεύεται με πιλάφι, ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου