1/4/13



Υλικά
1 κιλό καλαμαράκια
500 γραμ. κρεμμύδια
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
50 γραμ. λάδι
1 ποτηράκι κρασί άσπρο
1-2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τα καλαμαράκια για να φύγει η άμμος. Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα σοτάρουμε με το λάδι. Όταν ροδίσουν, ρίχνουμε το κρασί, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κι αυτά ψιλοκομμένα. Τ’ ανακατεύουμε και τ’αφήνουμε να βράσουν . Στη μέση του ψησίματος, ρίχνουμε την ντομάτα πελτέ, διαλυμένη με νερό και τ’αφήνουμε να βράσουν. Τα σερβίρουμε σκέτα, με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου