22/4/13


ΣΤΑΦΙΔΟΠΙΤΑ

Υλικά
1 ½ ποτήρι νερού λάδι
1 ½ ποτήρι σταφίδες κομμένες και αλευρωμένες
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζ. κονιάκ
1 κουταλάκι σόδα
Λίγη κανέλλα
Γαρύφαλλο σκόνη
Μοσχοκάρυδο
1 μπέϊκιν πάουντερ
Αλεύρι όσο σηκώσει
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί στο μίξερ. Πρέπει να βάλουμε αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει το μίγμα όχι πολύ σφιχτό. Βάζουμε το μίγμα σ’ένα λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί, μετά βάζουμε τις σταφίδες και ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού και τέλος, ψήνουμε στους 1800 για μια ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου