Υλικά
4 φλιτζ. οινόπνευμα 220
1 γαρύφαλλο
2 φλιτζ.
ζάχαρη
2 φλιτζ.
νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε
βάζο το οινόπνευμα με τα άνθη για ένα μήνα, αρωματίζουμε το μίγμα, το
στραγγίζουμε (σουρώνουμε), βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό, κρυώνει, και τα
ανακατεύουμε με το οινόπνευμα. Το φιλτράρουμε και είναι έτοιμο.
Από τα πιο ωραία λικέρ που έχω δοκιμάσει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈψαχνα καιρό να βρώ την συνταγή παρασκευής του.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
Ετοιμάζομαι να το φτιάξω :) !!!
Ιλιάνα