8/3/13


Ταλιατέλες με μανιτάρια και παρμεζάνα
Υλικά:
500 γραμ. ταλιατέλες
250 γραμ. μανιτάρια
4-5 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι κρασί
ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε φετούλες, βάζουμε σε τηγάνι το λάδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια για λίγα  λεπτά. Τα σβήνουμε με το κρασί, αφού αλατοπιπερώσουμε και αφήνουμε τα μανιτάρια 10΄να βράσουν. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αφήνουμε 5΄, κατεβάζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τον μαϊντανό. Βράζουμε τις ταλιατέλες και σερβίρουμε, αφού τ’ανακατέψουμε με τα μανιτάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου