4/3/13

ΦΩΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΕΣ
Υλικά
24 μικρά σφολιατάκια
½ κιλό κασέρι
6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
6 φέτες μπέϊκον
Εκτέλεση
Παίρνουμε το μπέϊκον και την γαλοπούλα και τα ψιλοκόβουμε. Τρίβουμε στον τρίφτη του τυριού το κασέρι από την μεσαία μεριά. Παίρνουμε τα φορμάκια για ατομικά κέϊκ, τα περνάμε με λάδι για να μην κολλήσουν οι φωλιές, παίρνουμε τα σφολιατάκια και βάζουμε ένα σε κάθε φορμάκι, πιέζοντας να καλύψουν το εσωτερικό στα φορμάκια.βάζουμε μια στρώση κασέρι στο καθένα, μετά τα αλλαντικά και τέλος σκεπάζουμε κάθε φωλιά με κασέρι.Τα βάζουμε στον φούρνο, σε 180-2000 μέχρι να ροδίσουν τα σφολιατάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου