6/2/13



Υλικά
4 αυγά
8 φέτες μπέϊκον
4 μικρά μοσχαρίσια σνίτσελ
Αλεύρι
1 αυγό
Φρυγανιά για το πανάρισμα
Λάδι
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τ’αυγά και τα καθαρίζουμε Πλένουμε και στεγνώνουμε τα σνίτσελ με χαρτί κουζίνας, τ’απλώνουμε στον πάγκο και τους βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι στην εσωτερική  πλευρά-αυτή που θα γεμίσουμε-. Απλώνουμε επάνω 2 φέτες μπέϊκον και μετά το βρασμένο αυγό. Τα διπλώνουμε και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα. Βάζουμε το λάδι να κάψει και αφού αλατοπιπερώσουμε τα ρολά, τα περνάμε από το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και την φρυγανιά. Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε, σε όχι πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να κάνουν ωραίο χρώμα και να ψηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου