7/2/13


Υλικά
4 φέτες από χοιρινό φιλέτο(αυτό που κάνουμε σνίτσελ)
1 ½ κουταλιά κοφτή μουστάρδα
1 ½ κουταλιά  βούτυρο
1 ½ κουταλιά ξύδι
 ½ κουταλάκι μαϊντανό
Αλάτι
πιπέρι.
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες το κρέας, το αλείφουμε  με τη μουστάρδα και το κοκκινίζουμε  στο καυτό βούτυρο ή λάδι και από τις δύο μεριές. Βάζουμε το ξύδι, τον μαϊντανό, χαμηλώνουμε  την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα  φιλέτα να σιγοτηγανιστούν  ¼ της ώρας περίπου μέχρι να γίνουν. Τα σερβίρουμε με πουρέ ή τηγανιτές πατάτες ή ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου