Υλικά
4 φέτες από χοιρινό
φιλέτο(αυτό που κάνουμε σνίτσελ)
1 ½ κουταλιά κοφτή μουστάρδα
1 ½ κουταλιά βούτυρο
1 ½ κουταλιά ξύδι
½ κουταλάκι μαϊντανό
Αλάτι
πιπέρι.
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες το
κρέας, το αλείφουμε με τη μουστάρδα και
το κοκκινίζουμε στο καυτό βούτυρο ή λάδι
και από τις δύο μεριές. Βάζουμε το ξύδι, τον μαϊντανό, χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε
τα φιλέτα να σιγοτηγανιστούν ¼ της ώρας περίπου μέχρι να γίνουν. Τα σερβίρουμε
με πουρέ ή τηγανιτές πατάτες ή ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου