Υλικά
4 κουταλιές σούπας λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
1 κρεμμύδι
6 ντομάτες
Εκτέλεση
Πλένουμε το ρύζι με κρύο νερό, το βάζουμε σε ανάλογη κατσαρόλα σε
αλατισμένο νερό και το αφήνουμε να βράσει
για 15΄. Εν τω μεταξύ κόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και και τα σοτάρουμε
στο λάδι. Μόλις ροδίσουν, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε στο λάδι
τον αρακά,τα φασολάκια και τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες. Τ’αφήνουμε
να βράσουν μερικά λεπτά , προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα βράζουμε όλα για λίγα
λεπτά. Ρίχνουμε το βρασμένο ρύζι, προσθέτουμε –αν χρειάζεται αλάτι -, βάζουμε
πιπέρι και ή το σερβίρουμε έτσι απλά, ή το βάζουμε σε φόρμα για καλλίτερη εμφάνιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου