22/2/13


ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ

Υλικά
1 ½ κιλό αρνάκι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
1 φλιτζ. λάδι
1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε κανονικές μερίδες, το πλένουμε  κα το βάζουμε σε κατσαρόλα με το λάδι να σοταριστεί. Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε. Τα ρίχνουμε στο κρέας να σοταριστούν λίγο όλα μαζί  Προσθέτουμε πιπέρι, αλάτι και νερό και τ’αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μισοψηθεί το κρέας. Στο μεταξύ, έχουμε καθαρίσει τα χόρτα, τα πλένουμε και τα βράζουμε λίγο- να μην λιώσουν-. Στραγγίζουμε τα χόρτα και τα ρίχνουμε στο κρέας.Τ’αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλάτι. Όταν ψηθεί το κρέας, τ’αφήνουμε να πιεί το ζουμί του και κάνουμε αυγολέμονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου