ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ
Υλικά
6 χοιρινά φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1/3 φλιτζ. ξύδι
10 κόκκους πιπέρι φρεσκοκομμένους
2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα σε σπόρους
2 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
½ κουτ. του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Ζητάμε από
τον κρεοπώλη μας φιλέτα από ψαχνό όπως τα σνίτσελ και να τα
χτυπήσει. Τα πλένουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε στις 3 κουταλιές μαργαρίνη αφού τα αλευρώσουμε.
Προσοχή όμως, μόνο 2΄από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε και βάζουμε στο τηγάνι το ξύδι και τους κόκκους του πιπεριού και ανακατεύουμε
για ένα λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την σιγοβράζουμε 4-5΄μέχρι να
πήξει η σάλτσα. Βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα,
τη μαργαρίνη σε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου