30/11/12


ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΠΙΠΕΡΑΤΑ

Υλικά
6 χοιρινά φιλετάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1/3 φλιτζ. ξύδι
10 κόκκους πιπέρι φρεσκοκομμένους
2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα σε σπόρους
2 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
½ κουτ. του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Ζητάμε από τον κρεοπώλη  μας  φιλέτα από ψαχνό όπως τα σνίτσελ και να τα χτυπήσει. Τα πλένουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε  στις 3 κουταλιές μαργαρίνη αφού τα αλευρώσουμε. Προσοχή όμως, μόνο 2΄από κάθε πλευρά. Τα βγάζουμε και βάζουμε στο τηγάνι το ξύδι  και τους κόκκους του πιπεριού και ανακατεύουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την σιγοβράζουμε 4-5΄μέχρι να πήξει η σάλτσα. Βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη μαργαρίνη σε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου