Γιαουρτογλυκό
Υλικά
2 κούπες ζάχαρη
– 3 κούπες αλεύρι – 4 αυγά – 1 γιαούρτι (200 γραμ. ) – 1 βιτάμ μικρό
– 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε
λεκάνη την ζάχαρη και το βιτάμ και τα χτυπάμε μέχρι ν’ ασπρίσουν. Ρίχνουμε μετά
τ’ αυγά ένα ένα ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλεύρι και
το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά να γίνουν μια μάζα ρευστή. Βάζουμε
το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου