27/9/12


Πατατοκεφτέδες

Υλικά
1 κιλό πατάτες – 1 ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί 4 κουταλιές μαργαρίνη – 4 κουταλιές γιαούρτι – 5 φέτες μπέικον τηγανισμένο σε κομματάκια – 2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομένα – λάδι για το τηγάνισμα – αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες για μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει και το πλάθουμε κεφτέδες. Το βάζουμε άλλη μια ώρα στο ψυγείο και μετά  τηγανίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου