16/6/12



Υλικά
3 μεγάλες πατάτες – 1 κολοκύθι μεγάλο – 2 μικρά καρότα – 1 κρεμμύδι – 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο – 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι – αλάτι – χυμό από ½ λεμόνι – 2 αυγά
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις πατάτες, το κολοκύθι, τα καρότα και τα κόβετε μικρά κυβάκια.  Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το αφήνετε ολόκληρο. Καθαρίζετε, πλένετε και ψιλοκόβετε το σέλινο. Όλα τα υλικά, τα βάζετε σε μια κατσαρόλα, προσθέτοντας αλάτι, λάδι, νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά σας και τα βάζετε να βράσουν, αρχικά σε χαμηλή φωτιά και προς το τέλος τη δυναμώνετε, για να χυλώσει η σούπα σας. Όταν είναι έτοιμη, κανονίζετε με πόσο ζουμί θέλετε να μείνει και την κατεβάζετε από τη φωτιά.Ετοιμάζετε το αυγολέμονο και την αυγοκόβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου