17/6/12



Υλικά
2 ½ φλιτζ. ρύζι – 3 ώριμες μεγάλες ντομάτες – 1 κύβο χορταρικών – 1 κρεμμύδι – 3 κουταλιές  λάδι – βασιλικό – αλάτι – μαϊντανό ½ ματσάκι.
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά στο λάδι, προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες ή αφού τις περάσουμε από το μούλτι, αλάτι, πιπέρι, τον κύβο θρυμματισμένο. Τ’ αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, για 1-2΄ρίχνουμε το ρύζι και λίγο λίγο βραστό νερό ( 3 φλιτζάνια ) , ανακατεύοντας. Μετά από 15-20΄σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μαϊντανό , τον βασιλικό ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και σε λίγο σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου