9/3/12


Σνίτσελ από μοσχάρι
Υλικά
Φιλέτα μοσχάρι (ανάλογα τα άτομα ) – αλεύρι – αυγά κρόκους – τριμμένη φρυγανιά – αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ζητάτε από το χασάπη να σας κόψει λεπτά φιλετάκια για σνίτσελ. Να προτιμήσετε να μην είναι μεγάλα. Τα πλένετε και τα στραγγίζετε καλά, τοποθετώντας τα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα αλατοπιπερώνετε, τα περνάτε από το αλεύρι, τα τινάζετε ελαφρά να φύγει το πολύ αλεύρι και τα βουτάτε στους χτυπημένους κρόκους αυγών. Τελευταία, τα περνάτε από την τριμμένη φρυγανιά και τα βάζετε να τηγανιστούν σε λάδι που έχει κάψει, γυρίζοντάς τα συχνά για να μην καούν και χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά. Για το γύρισμα, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε πιρούνι, για να μην σπάσετε την κρούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου