Υλικά
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε στο λάδι, προσθέτοντας το σκόρδο
ολόκληρο. Όταν ροδίσουν, βγάζετε το σκόρδο και ρίχνετε την ντομάτα διαλυμένη
σε ½ φλιτζ. νερό. Τα σιγοβράζετε για 10΄ ξεσκέπαστα. Έχετε καθαρίσει και πλύνει
τα καλαμαράκια και τα προσθέτετε. Βάζετε το αλάτι, πιπέρι, το κρασί και την
πιπεριά και τα σιγοβράζετε για 15΄-20΄ξεσκέπαστα .Τα σερβίρετε με πατάτες
τηγανιτές ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου