16/3/12



 ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ
Υλικά
600 γραμ. ψάρι φέτα – αλεύρι  όσο πάρει– 60 γραμ. γάλα – 1 αυγό –λάδι για το τηγάνισμα – αλάτι – πιπέρι – λεμόνι.
Εκτέλεση
Σε ένα λεκανάκι, ετοιμάζετε τον χυλό, ανακατεύοντας το γάλα, το αυγό,αλάτι και πιπέρι. Διαλύετε το ψάρι φέτα σε πολύ μικρά κομματάκια και το βάζετε στο μίγμα. Τελευταία, προσθέτετε το αλεύρι, τόσο, όσο να γίνει ένας κανονικός χυλός όχι αραιός  και 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού. Αφού κάψετε το λάδι στο τηγάνι, με ένα κουτάλι της σούπας , παίρνετε το χυλό και ρίχνετε στο τηγάνι να τηγανιστεί η κροκέτα. Ένας νόστιμος μεζές για ουζάκι.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου