22/3/12


ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ
Υλικά
1 κιλό χοιρινό φιλέτο – 1 ποτήρι κρασιού ξύδι από κρασί – 1 ½ λεμόνι – αλάτι – πιπέρι –1  φλιτζ. τσαγιού λάδι – 5 σκελίδες σκόρδο.
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, βάζετε το κρέας,αφού προηγουμένως του μπήξετε σε διάφορα μέρη, τα σκόρδα ψιλοκομμένα.Το περιχύνετε με το ξύδι, το χυμό λεμονιού, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και το αφήνετε να μαριναριστεί για 24 ώρες. Το βάζετε σε ταψί, ρίχνετε το λάδι, το περιχύνετε με την μαρινάτα και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 – 1 ½ ώρα. Σερβίρετε με ρύζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου