Υλικά
2 κουταλιές της σούπας λάδι –
6 μικρά στρογγυλά κρεμμυδάκια – 2 μεγάλες ντομάτες – 1 δαφνόφυλλο – 650-700 γραμ. ψάρι τόννο – 2
σκελίδες σκόρδο – αλάτι – πιπέρι – χυμό ½ λεμονιού – ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε μια ανάβαθη και μεγάλη
κατσαρόλα, βάζετε λάδι, τα κρεμμυδάκια ολόκληρα και τις ντομάτες κομμένες σε
κυβάκια, το δαφνόφυλλο και το σκόρδο, αλάτι πιπέρι και τα βράζετε 10΄, αφού πρώτα τα σοτάρετε.
Προσθέτετε το ψάρι κομμένο σε κομμάτια και το σιγοβράζετε περίπου 25΄. Όταν
σβήσετε τη φωτιά, ρίχετε το χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου