2/3/12


Μοσχαρίσια ρολάκια
Υλικά
4 φέτες μοσχάρι λεπτοκομμένες – αλάτι – πιπέρι – 1 ποτήρι λάδι – 1 ποτήρι (κρασιού). άσπρο κρασί – ψιλοκομμένο μαϊντανό – 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό – 3 κρεμμυδάκια φρέσκα - 200 γραμ. μανιτάρια
Εκτέλεση
Πλένετε το κρέας και το ανακατεύετε με λίγο πιπέρι, λίγο μαϊντανό, κρασί και λάδι.. Τα βάζετε στο ψυγείο 1 ½ ώρα. Εν τω μεταξύ, σοτάρετε στο λάδι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό. Γεμίζετε τις φέτες το κρέας, τις κάνετε ρολό, τις δένετε ή τις στερεώνετε με οδοντογλυφίδα,  και αφού τις ροδίσετε στο λάδι τις σβήνετε με το κρασί.. Αφήνετε να σιγοβράσουν με το ζουμάκι τους μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό. Σερβίρονται με πατάτες τηγανιτές, ή ότι άλλο εσείς επιλέξετε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου