12/3/12




ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ
Υλικά
1 κιλό χοιρινές πανσέτες – 1 λεμόνι – αλάτι – πιπέρι – ρίγανη – Λάδι – δενδρολίβανο ( προαιρετικά )
Εκτέλεση
Αν είναι μεγάλες οι πανσέτες, τις κόβετε στη μέση, τις πλένετε και αφού τις αλατοπιπερώσετε, τις βάζετε στο ταψί, προσθέτετε το λάδι, το δενδρολίβανο και τις βάζετε να ψηθούν . Μην τις βάλετε σε δυνατή φωτιά γιατί θα ξεροψηθούν . Όταν τις βγάλεττε από το φούρνο και τις σερβίρετε,  ρίχνετε το λεμόνι όσο είναι ζεστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου