29/2/12


Υλικά
1 κιλό πατάτες – 350 γραμ. ντομάτες – 1 ποτήρι νερό – 60 γραμ. λάδι – 10 σκελίδες σκόρδο – θυμάρι – μαϊντανό – αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τις πατάτες σε ροδέλες. Τις βάζετε σε ένα πυρέξ, βάζετε επάνω τις ντομάτες ψιλοκομμένες, τις πασπαλίζετε με το σκόρδο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και μερικά φυλλαράκια θυμάρι.Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου