Κουνουπίδι ωγκρατέν
Υλικά
1 μεγάλο κουνουπίδι – 1 φλιτζ.
τσαγιού βούτυρο – 1 ½ γλιτζ. Τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη – 3 ½ γλιτζ. Τδσαγιού μπεσαμέλ
– αλάτι – φριγανιά τριμμένη.
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το κουνουπίδι, και
το βράζετε ολόκληρο σε αλατισμένο νερό, για 20΄ .Το στραγγίζετε, το κόβετε σε μικρά κομματάκια, και το βάζετε σε ένα πυρέξ.
Το περιχύνετε με λιωμένο βούτυρο, το πασπαλίζετε με το μισό τυρί, ρίχνετε τη
μπεσαμέλ από πάνω, πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρίκαι τέλος βάζετε επάνω την
τριμμένη φρυγανιά.Το ψήνετε σε κανονικό φούρνο για 20΄.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου