Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι – αλάτι –
πιπέρι – 1 κομμάτι ξύλο κανέλλα – 1 ½ φλιτζ. τσαγιού λάδι – 2 μέτρια κρεμμύδια –
1 φλιτζ. τσαγιού χυμό ντομάτα – 1 κουταλιά σούπας ντομάτα πελτέ
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το κουνουπίδι, το
κόβετε σε μπουκετάκια, το πλένετε καλά και το αφήνετε να στραγγίσει. Ψιλοκόβετε
τα κρεμμύδια και τα σωτάρετε στο λάδι μέχρι να ροδίσουν, ρίχνετε την ντομάτα
και τον πελτέ αριωμένο με ελάχιστο νερό, και όταν αρχίσουν να βράζουν,ρίχνετε
το κουνουπίδι, αλάτι, πιπέρι,και την κανέλλα καικαι το αφήνετε να βράσει σε
σιγανή φωτιά περίπου μισή ώρα. Αν δείτε ότι χρειάζετε,μπορείτε να προσθέσετε λίγο
νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου