ΚΡΑΣΑΤΟ ΑΡΝΑΚΙ
Υλικά
1 ½ κιλό μπούτι αρνιού-1/2
φλιτζ. βούτυρο η φυτίνη-1 φλιτζ. τσαγιού κρασί άσπρο-2 κρεμμύδια κομμένα σε
χοντρές φέτες-1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια-αλάτι-πιπέρι.
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε κατσαρόλα με βαθύ πυθμένα το βούτυρο και όταν
ζεσταθεί βάζετε μέσα το κρέας. Το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι,προσθέτετε
την ντομάτα και τα κρεμμύδια. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοψηθεί
έως ότου μαλακώσει. Στο μεταξύ, ρίχνετε το άσπρο κρασί 3-4 κουταλιές κάθε φορά
και το γυρίζετε. Σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου