11/4/12



Κέϊκ με χουρμάδες και καρύδια ή αμύγδαλα  
Υλικά 
240 γραμ. αλεύρι- 120 γραμ. βούτυρο -120 γραμ. ζάχαρη - 60 γραμ. καρύδια ή αμύγδαλα -180 γραμ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσια -1 αυγό - 5 κουταλιές σούπας γάλα.
Για το γαρνίρισμα καρύδια ή αμύγδαλα κομμένα στη μέση και χουρμάδες
Εκτέλεση
Ανακατεύετε την ζάχαρη με το βούτυρο και τα χτυπάτε πολύ καλά. Προσθέτετε το αυγό, τα ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα, τους χουρμάδες και το γάλα Προσθέτετε και το αλεύρι, αφού το κοσκινίσετε και τα βάζετε σε ταψί, πασπαλίζετε με τα καρύδια ή αμύγδαλα και τους χουρμάδες και ψήνετε σε μέτρο φούρνο για 1-1 1/2 ώρα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου