Κέϊκ με χουρμάδες και καρύδια ή αμύγδαλα
Υλικά
Για το γαρνίρισμα καρύδια ή
αμύγδαλα κομμένα στη μέση και χουρμάδες
Εκτέλεση
Ανακατεύετε την ζάχαρη με το βούτυρο και τα χτυπάτε πολύ καλά. Προσθέτετε το αυγό, τα ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα, τους χουρμάδες και το γάλα Προσθέτετε και το αλεύρι, αφού το κοσκινίσετε και τα βάζετε σε ταψί, πασπαλίζετε με τα καρύδια ή αμύγδαλα και
τους χουρμάδες και ψήνετε σε μέτρο φούρνο για 1-1 1/2 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου